HAKKIMIZDA

Kısa adı DİDER olan Denizli İnovasyon Derneği, resmi kuruluşunu tamamlayarak Ocak 2015 tarihinden itibaren faaliyetlerine başlamıştır. Dernek bünyesinde bir çok alanda faaliyet gösterecek şekilde görev dağılımları yapılarak katma değer sağlamak üzere bölgesel, ulusal ve uluslar arası projeler ile çalışmalarda yerini almak, inovatif yaklaşımlara yeni bir nefes olmak üzere yola çıkmıştır.

DENİZLİ İNOVASYON DERNEĞİ;

1- İnovatif projeler üretmek,

2- Eğitim faaliyetleri,

3- Organizasyonlar düzenlemek

üzerine çalışma alanlarını belirlemiştir.

Her alan, meslek ve sektörden etkin, enerjisi yüksek, inovasyon gönüllüsü değerli insanlar hiç bir menfaat beklemeksizin, derneğimiz bünyesinde bir araya gelerek, dernek ilkelerine, hedeflerine ve oluşumun özüne yakışır biçimde aktif roller alarak fayda sağlamak arzusundadırlar.

Denizli İnovasyon Derneği, politik,  siyasi, dini, mezhepsel, etnik, sınıfsal eğilimlerin içinde yer almaz.  İnsani değerleri öne çıkararak, yaşam kalitesinin yükseltilmesi üzerine her türlü alanda çalışmalar ve projeler yapar, ortak yada paydaş olur veya destekler. Devletimize ve  yasalara bağlı, milletimizin değerlerine saygılı ve sahiplenen bir anlayışa sahiptir.  Bu görüş ve eylemlerini kurum kültürü olarak benimseyip kabul etmiştir.

Whatsapp'dan Yazabilirsiniz.